editorial

Jobber du på en institusjon, skole, klinikk eller lignende? Da kan det være behov for å undersøke pasienter, elever eller beboere for narkotika hvis det er mistanke om at en person er påvirket. Her kan du bli klokere på hva du må tenke over når du velger narkotikatest.

Gå etter høy kvalitet

Det finnes mange forskjellige narkotikatester på markedet, men det absolutt viktigste å huske på er at kvaliteten må være i topp. Med høy kvalitet er du sikker på å få en høy presisjon, og slik resultater som er pålitelige og sikre hver gang. Det har stor betydning, fordi du selvfølgelig må kunne være sikker på både et positivt og negativt svar.

Det er selvfølgelig også en fordel hvis testen både er enkel å anvende og lese, og hvis du får svaret raskt. Og så må du sørge for at du velger en narkotikatest som faktisk passer til formålet og dine behov.

image

Kjøp narkotikatester online

I dag er det mulig å kjøpe narkotikatester av høyeste kvalitet online. Hos test-deg.no får du f.eks. tester for hash eller manipulasjonsstoffer, samt tester som kan brukes for hele 6 eller 10 stoffer på samme tid. Noen anvendes til spytt mens andre tester via urin. Slik kan du altså fritt velge den narkotikatest som er riktig for deg, og som passer best for dine behov.

Alle tester lever opp til en utrolig høy standard og kan slik brukes i både privat og profesjonell sammenheng. De er enkle å bruke, og du får et resultat som  i mange tilfeller er over 99% sikkert.

Husk på at de forskjellige narkotika har ulike sporingstider, og derfor må du vite i hvilket vindu du bør ta testen. Du kan lese mye mer om de enkelte stoffers sporingstid og andre detaljer under de enkelte tester for å bli klokere på dette.