editorial

Veldig mange bruker i dag parfyme enten til hverdag eller ved spesielle anledninger. Det gjelder både for menn og kvinner, og det gjelder for de fleste aldersgrupper. Parfymen blir til en type tilbehør som er med til å forsterke uttrykket og personligheten din, ikke så mye annerledes enn et smykke.

Hvordan velge din nye parfyme

Duften av en parfyme skal gjerne være noe du ikke legger alt for mye merke til. Hvis andre fornemmer en behagelig duft uten å tenke over at det er kunstig eller annerledes, da har du valgt riktig. For mye eller en feil parfyme kan nemlig gi en duft som virker for kraftig eller ikke passer til deg.

Det er derfor ikke kun mengden av parfyme du skal tenke over, men også hvilken du velger. Noen fungerer best med en frisk og lett parfyme, mens andre kan bære en tungere og mer romantisk duft. Det avhenger både av din personlighet og det uttrykket du ønsker å gi, og så avhenger det i høy grad av din personlige duft.

Parfymer dufter nemlig forskjellig på huden til forskjellige personer, og derfor er det veldig viktig å prøve den på din egen hud før du velger.

Stort utvalg av parfymer

En god idé er å finne ut hvilken type duft du foretrekker først. Er det toner av sitrus, blomster eller kanskje en krydret duft som du er på utkikk etter? Etterfølgende kan du prøve et par forskjellige parfymer på huden for å se hvordan de passer tildeg.

Når du skal kjøpe din nye parfymer, er det ingen grunn til å bruke for mye penger på det. Du kan få billige parfymer som lever opp til presis samme kvalitet som de dyre, så du kan spare penger uten å miste kvalitet. Se derfor etter gode tilbud og faste lave priser, før du velger.