Det er mange som burde investere i en ny seng, for det er faktisk et av de viktigste møblene vi har. Men hvordan finner man egentlig en god seng til en god pris på tilbud? Det, og hvordan man finner den beste sengen, skal vi se litt på nærmere her. 

Er det trygt å kjøpe seng på nettet?

Det er ingen tvil om at de beste sengetilbudene er noen du finner på nettet. Derfor er det også mange som fort blir litt mistenksomme – «må man ikke prøve sengen først?», «er det ikke litt for billig hvis det er god kvalitet?», men da er det noen viktige faktorer man skal huske på. En sengeforhandler som bare har en en nettbutikk, trenger heller ikke å fokusere på dyr husleie for et sentralt lokale, men kan i stedet ha et stort lager. Der kan man ta inn store partier, og dermed også selge sengen videre til deg billigere enn mange andre forhandlere. Derfor trenger det ikke å være mistenkelig – du kan faktisk i mange tilfeller få mye for pengene fra en god nettleverandør.  Du finner for eksempel gode tilbud på senge med Bedre Netter

Det er heller ikke sånn at du må prøve en seng før du kjøper den, det er en myte. Det er faktisk sånn at det kan ha flere fordeler enn bare prisen å kjøpe sengen online. Det er nemlig sånn, at når man kjøper seng i en fysisk butikk, så er det ikke dermed sikkert at man velger riktig seng fordi man har prøvd den. Faktisk er det sånn at mange kjøper feil seng FORDI de har prøvd den. Det er fordi at når man prøver en seng i en butikk, så går man for det som føles behagelig der og da, og det er ikke sikkert at det er det som er riktig i det lange løpet. Mange har en tendens til å velge for myk seng – derfor kan det lønne seg å kjøpe online.