Uansett om det er julekort, brev fra gamle venner eller noe helt annet, så er det å motta og sende post noe som er utrolig hyggelig. Det er noe vi gjorde mer før – før internett, før instagram, før facebook, før e-mail, før alle de tingene der. Men hvis jeg skal være helt ærlig er det på ingen måte mindre viktig nå enn det var før.

For gleden ved å åpne postkassen og se at det ligger noe fra noen man er glad i er ikke noe man skal undervurdere, særlig i disse merkelige tidene der vi ikke får lov til å være sammen på grunn av pandemien og alle de restriksjonene som vi er underlagt.

Det å gå og sjekke posten er bare mer hyggelig når det ligger noe der man ønsker seg og ikke en regning, men en måte man kan gjøre det ekstra hyggelig er å investere i et lite postkasseskilt. Vi kjøpte vårt hos https://sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html etter at vi fikk det anbefalt av noen venner og nå er det mye lettere å få ungene til å hente posten.

Gjør det å hente posten til noe hyggelig

En av de tingene som gjorde det vanskelig å få ungene til å hente posten var at de var redd for å ta feil postkasse. Dette var til tross for at det stod både navnene våre på postkassen og tallet på huset vårt også stod på den. Men det å kunne få et postkasseskilt som var helt unikt for oss var det som gjorde det lettere for ungene å være helt sikre på at de hentet posten fra riktig kasse. 

Det er noe som har gjort at de nå gleder seg til å løpe ned til postkassene og hente posten vår. Hadde jeg visst at det var så enkelt ville vi ha gjort det mye før.