Kjøp en gitar i julegave, enten det er til deg selv eller andre

Det å kjøpe et instrument til noen er en helt utrolig gave. Jeg kommer til å kjøpe en gave fra https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar i år og jeg vet at vedkommende som får den kommer til å bli så innmari glad. 

Det er noe med julen i år omgjør at man har lyst til å gi litt ekstra hvis man kan. Både fordi det har vært et vanskelig år for de aller fleste og fordi det ser ut som at det nye året ikke umiddelbart bli så mye lettere så det er fint å ha noe å gjøre.

Ja, det er lov å gi seg selv en julegave

Og I hvert fall på slutten av et år som 2020. Hvis man tjener penger selv er det selvsagt ikke noe poeng i å gi seg selv en gave fordi man bare kan kjøpe det når som helst, men jeg tror at mange, som meg, liker den symbolikken som ligger i å knytte et objekt til noe spesielt. 

De tinged jeg får i gave knytter jeg alltid underbevisst ikke bare til personen, men til tiden i livet mitt og de sesongen jeg fikk den. Faktisk gjør jeg også ofte nettopp akkurat det samme når jeg kjøper ting til meg selv. Det gjør at jeg føler et ekstra sterkt forhold til de tingene, noe som gir dem mer mening og gjør at forbruket mitt faktisk går ned.

Det er mye mer bærekraftig å knytte seg til de tingene man kjøper, så det å gi deg selv en gave i stedet for å bare kjøpe deg noe er et lite tips til nettopp det. Det å gi deg selv en gitar i julegave er også en utrolig fin ting du kommer til å nyte å lære og øve på gjennom hele det nye året også.