Drømmer du om en fremtid innen helsefaget som for eksempel lege, sykepleier eller noe annet? Og vil du kanskje bli klokere på om denne jobben egentlig også er noe for deg? Da kan Try Medics hjelpe deg godt på vei.

De arrangerer nemlig noen helt unike forløp der du kan prøve jobben i praksis – tilmed under eksotiske forhold. Her får du muligheten til å reise til destinasjoner i utlandet der du vil bli en del av hverdagen på et lokalt sykehus. Det gir deg sjansen for å få et enestående inntrykk av det globale helsevesenet, og få noen erfaringer som du aldri hadde fått andre steder.

For deg som allerede er på en utdannelse

Try Medics er for deg som enten allerede er på en utdannelse innen helsefaget, eller som tenker på å søke inn. Her kan du få praktisk erfaring med hverdagen på et sykehus, og du kan for eksempel bli med på helt utrolige opplevelser som å motta en nyfødt eller se ekte pasienter med ekte symptomer.

Din praksis består i hovedsak av observasjon og teoretisk undervisning, og her kan du selvfølgelig velge å følge sykehuspersonale innen for akkurat det feltet som du vurderer å studere. Her vil de kompetente mentorer hjelpe deg med undervisning, forklaringer og selvfølgelig spennende observasjoner.

På en slik reise er det rik mulighet for å utvikle deg selv personlig, få profesjonelle kompetanser og danne tverrkulturelle nettverk. Det er en opplagt måte for deg å bli klokere på hvilken vei du egentlig vil, og hjelpe deg til å velge hvilket studie du vil starte på.

Du kan se mye mer om Try Medics på deres Instagram der du kan se bilder fra de sykehus som de samarbeider med, av mentorer og guider, av forskjellige opplevelser og i det hele tatt bli klokere på hvordan hverdagen egentlig ser ut når man deltar i et forløp med Try Medics.