Behandling av rusavhengighet er ikke noe som kan eller bør klares av pårørende eller andre som ikke er utdannet på området. Det er en stor byrde å hjelpe en venn eller familie med å komme seg ut av et misbruk, og vanligvis har man ikke de kompetanser eller den viten som trenges. Derfor anbefales det uten tvil å søke til profesjonelle når du ønsker rusbehandling. Alle personer med enhver form for rusavhengighet kan få glede av rus behandling på en såkalt avrusingsklinikk. De tar imot personer med avhengighet for alle typer rusmidler, og det spiller ingen rolle hvor lenge eller hvorfor du har vært rusavhengig. Forløpet vil alltid bli skreddersydd etter dine individuelle ønsker, behov og forhold slik at du får det mest optimale rusbehandlingsforløp.

Formålet med rusbehandling er selvfølgelig å sikre at du kommer ut av din avhengighet på en trygg, holdbar og hensiktsmessig måte. Dette kan man gjøre gjennom flere forskjellige metoder, og det spesifikke forløpet vil som nevnt avhenge av deg og dine behov. En avrusingsklinikk med mange års erfaring på området er norske Heimveg. Her tilbyr de behandling av alle former av rusavhengighet, og deres faglige nivå er veldig høyt. Med 25 års erfaring innen rusproblematikker og velutdannet personale kan de gi et forløp i høy klasse. 

Her får du muligheten til å bli en del av deres rusbehandling på deres behandlingsplass i Spania. Der vil du bli tilbudt psykologisk og eventuelt medikamentbasert avrusing, og vil du få alt den nødvendige hjelpen til å komme i mål. De hjelper deg her og nå via kompetente leger og terapeuter, og så tilbyr de samtidig individualisert ettervern basert på dine behov. Vil du ha en helt uforpliktende snakk med de om et forløp i rusbehandling, så kan du kontakte de via telefon eller kontaktformular på deres hjemmeside i dag.