Trenger du nye batterier før jul? Kjøp nå så rekker det å komme frem i tide!

Hvis man har barn, så vet man allerede at det er mange julegaver som involverer noe som har med batterier å gjøre. Og det er mange, mange foreldre, tanker, onkler og besteforeldre som helt sikkert har opplevd å gi et barne n gave som krever batterier, men som ikke har tenkt over at man skulle kjøpt det.

For av en eller annen grunn følger det aldri med i pakken. Selv om det strengt tatt burde det. Tror de aller fleste ville betalt litt ekstra for å få det med. Men fordi det ikke gjør det, er det noe man må sørge for selv og det er det dessverre mange som glemmer. Og julen er full av helligdager, så det er ikke særlig bra hvis man ikke er forberedt. 

Ingen ønsker seg unger som skriker fordi de har fått en gave som krever batterier for å bruke, men man ikke har det, eller kan kjøpe det på noen dager fordi det er helligdager og alle butikkene er stengt. Derfor er det smart å være forberedt, sånn i tilfelle.

Ha et lager i tilfelle det er behov

Det å ha betterier liggende er noe som kan være løsningen på nettopp det og hvis du skal gi bort gaver julegave selv om krever batterier er det nå du skal bestille dem. Vi bestilte akkurat for at de skulle rekke å komme hjem til jul og vi kommer til å sette i batteriene før vi pakker det inn, sånn at alt er klart til å bli tatt i bruk med en gang.

Vi har opplevd før at vi ikke hadde batterier til gaver fordi vi hadde glemt det og bare ikke tenkt på det og det skjer aldri igjen. Ikke hos oss.