editorial

Det er vanskelig med vintergarderoben, rett og slett fordi man føler at man dekker seg mye til og det handler mer om å være praktisk enn fin. Men sånn trenger det faktisk ikke å være. Det er fullt mulig å sette sammen en vintergarderobe som inneholder både pynt og varme. Det skal vi se litt nærmere på nå.

Invester i nøkkelplagg

image

Når du skal sette sammen den perfekte vintergarderoben, er det lurt å investere i nøkkelplagg som får garderoben til å ‘gå opp’. Det vil i at man finner plagg som får garderoben til å henge sammen, og som også gjør at man har en garderobe som passer til flere sesonger med bare få, enkle grep. Det handler om å ha gode basisplagg tilgjengelig, så man enkelt kan bytte ut silke med ull når det begynner å bli kaldt. Finn en fargepalett og et utvalg teksturer som du synes passer sammen og sier noe om deg – en cardigan som kan brukes med yndlingssommerkjolen, en body i cashmere. Det er enkelt!

Yttertøy i sentrum

Det er viktig å huske på at ytterjakken faktisk er det som er vårt hovedantrekk mesteparten av vinteren. Når de fleste ser deg, så er det med ytterjakken, og dermed burde den være et antrekk i seg selv som passer inn i resten av garderoben din. Det er dog ikke sånn at ytterjakken utelukkende bare skal være fin, den skal også være varm og praktisk. Det er heldigvis ikke uforenlig, og du kan enkelt finne en lekker vinterjakke til dame som er både varm og stilig.

Dermed kan du gå inn i de kalde månedene med stil, og du slipper å føle deg ned-dresset bare fordi du har ytterjakke på. Det er også muligt å lage en liten garderobe med et par-tre vinterjakker du kan velge mellom, etter lyst og behov, så du alltid har på deg noe som du føler deg fin i her og nå.