editorial

Det er lett å glemme i en travel hverdag som handler mest om jobb og skole, at man også kan være kreativ og skape ting som kanskje ikke har noe praktisk formål. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor, og hvordan du kan forme ting så de blir akkurat som du ønsker. 

Hvorfor være mer kreativ? 

Det er jo gjerne sånn at det meste vi foretar oss har et mål eller mening, men det trenger ikke kreative prosesser å ha. Det kan være at du bare vil skape noe for skapelsens skyld, for eksempel en liten skulptur i plast eller en akvarelltegning. Det er helt opp til deg hva det er, men det er viktig å huske på at det er prosessen i seg selv som er viktig, og ikke nødvendigvis resultatet. 

Plastrør

Få oversikt over spennende materialer du kan bruke

Plast er noe som kommer i alle former og størrelser, og man kan bruke plast til prosjekter som krever helt ulik styrke og holdbarhet. En del plast brukes i industri, til tak og lignende, mens annen plast er helt myk og formbar som du kjenner den. Hvis du trenger et materiale som er holdbart, men gjennomsiktig, så kan plast være akkurat det du er på jakt etter. Hvis du for eksempel er ved å bygge en liten skulptur, så kan det være du trenger rør for å forme og få den til akkurat det du har lyst til. Plastrør kan være den perfekte samarbeidspartneren du trenger i denne sammenhengen, for å få akkurat det resultatet du vil.

Det finnes mange nye og spennende materialer som man burde sjekke ut hvis man vil være mer kreativ og arbeide med hendene. Da kan man nemlig forme ting til akkurat det uttrykket man er på jakt etter, og få frem det man vil fra tilsynelatende helt enkle materialer.