God lukt. Bedre inneklima. Sommerfølelse. Tre ting som vi ønsker oss. Tre ting som forsvinner om høsten og vinteren. 

Bedre inneklima og bedre lukt

Når vi er mer inne, som vi er om vinteren, blir inneklima veldig viktig. Noe mange glemmer er å få inn frisk luft. Når det er kaldt ute har vi ikke lyst til å lukke opp vinduer og dører og få den kalde lufta inn, men det er den aller beste måten å sikre bra inneklima på faktisk. Innestengt luft gir dårlig inneklima, men det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe det.

Å bruke en luftfriskere som Air Wick er en av dem. Og selv om vi bruker det er det fortsatt aller, aller, aller best å lufte ut med åpne vinduer en eller to ganger om dagen. Kanskje om morgenen eller kvelden. Bare husk å skru av radiatorene mens vinduene er åpne. Hvis ikke går de på max varme og det har hverken du eller klimaet godt av!

Bevar lukten av akkurat din sommer

hva betyr sommer for deg? Hva lukter sommer for deg? Hvilke sommerminner er det som henger igjen når høsten og vinteren kommer snikende?Det kan hende at din følelse av sommer er en mer tropisk variant, eller en mer klassisk Europeisk eller skandinavisk sommer. Jeg liker de klassiske luktene som rose og sitron aller best.

Tror bare det er det som er sommer for meg og vi har aldri egentlig reist til noen tropiske steder, så selv om de lukter godt er det ikke sommer det lukter for meg. Sitron og rose er derimot akkurat det sommer er for meg. Sommer i Italia, Frankrike eller bare i Skandinavia. Helt herlig. På Coolpriser.no kan du se masse forskjellige lukter og finne akkurat det du har mest lyst på.  Uansett hva du liker best er det en sommer-lukt til deg også. 

Det er ingen tvil om at sommeren er over selv om vi alle sammen allerede ønsker oss tilbake. Kveldene er mye mørkere. Morgenene er mye mørkere. Det er kaldere, mer vind, mer regn og alt det der. Høsten er her. Vinteren er neste. Sånn er det bare. Men hva kan vi gjøre for å bevare sommeren litt lenger, eller kanskje til og med gjennom hele vinteren? Vinteren her oppe er lang og mørk og det gjelder å holde humøret oppe så godt vi bare kan for å komme igjennom den mørke tiden, uansett hvordan vi velger å gjøre det.