Hvis du skal renovere tomten din, så er det en hel del ting du skal ta høyde for først. Noe av det som er mest populært akkurat nå, er ikke hage, men stein. Derfor er det helt essensielt at man har det riktige verktøyet når man skal jobbe med nettopp dette. Det kan du lese litt mer om her. 

Bruk renskespett

Når du skal jobbe med stein på tomten, enten for å rydde bort og renske fjell, blir det veldig viktig å finne den perfekte renskespett. En renskespett hjelper deg med å renske fjell og komme til på vanskelige steder, men når man jobber med et såpass hardt materiale som stein og fjell, så er det klart at en renskespett skal tåle en hel del. Derfor er det en god ide å velge renskespett med aluminiumsspiss, som er utskiftbar. En god renskespett til fjellrensning når du skal renovere tomten, har lav vekt, men høy styrke. Det er derfor dette du skal gå etter, når du skal finne det beste verktøyet for å innrede med stein på tomten din. Men hvordan gjør man egentlig det i praksis?

Innred med stein

Det er mange måter man kan innrede med stein på for å få en mer moderne tomt. Du kan for eksempel lage en flott gangvei fra parkering til hus og hage, eller hvis du er heldig og ha et berg eller lignende på tomten, så kan man lage en vei opp dit. Det blir som en ekstra terrasse og et ekstra utemiljø som er litt annerledes og mer naturnært å oppholde seg i. Dermed så utvider du tomten ved å ta flere teksturer enn bare gress og hage i bruk som uteområde – når du inkluderer stein og områder som kanskje er blitt sett på som litt mindre tilgjengelige tidligere, så blir området større og naturen mer integrert.