Er det kanskje på tide med noe hjernetrim? Heldigvis trenger ikke det å være kjedelig. Her skal vi se litt på morsom hjernetrim som du kan prøve. 

Hvorfor hjernetrim?

Alle har godt av hjernetrim, og det er aldri for sent å komme i gang med å gi hjernen små oppgaver. Derfor kan du begynne med hjernetrim uansett alder, hjernen kan nemlig utvikle seg når den får løse ting og lærer seg noe nytt. 

Prøv forskjellige kuber

Du har nok helt sikkert både sett og hørt om rubiks kuber. De vanligste rubikskubene er 3×3 eller 4×4, men det finnes også helt andre alternativer man kan prøve. Det er nemlig sånn at det er lett å bli litt hekta når man først har fått øynene opp for kuber. Det er både gøy og lærerikt å løse kuber, og det er ikke minst utrolig god hjernetrim for hjernen din. 

Du kan prøve både det som heter skewb kuber, som handler om hjørnene, eller den 12 sidige kupeversjonen megaminx. Denne er blitt utrolig populær. Lær hvordan du løser den og kjøp megaminx online. Det finnes nemlig et enormt utvalg av kuber man kan velge mellom på nettet.

Ikke minst er det mye lettere å lære seg å løse kubene online, fordi det finnes så utrolig mange læringsressurser tilgjengelig for deg som vil prøve å løse kuber. Du kan for eksempel lære gjennom YouTube-videoer, på tiltok eller på sidene som selger kuber. Det er utrolig mange muligheter, og det er av de formene for hjernetrim, som kanskje er litt ekstra morsom.

Noe av det som er bra med kuber, er også at man kan ta dem med seg overalt. Det er deilig å ha noe ikke-digitalt som man kan fiske opp av lommen og ha det gøy med når man venter på noe, for eksempel, i stedet for mobilen.